۴ تیر ۱۳۹۷، ۱۴:۳۳

در نامه‌ای به معاون اول رییس جمهور؛

حجتی خواستار ممنوعیت استفاده از چای خارجی دردستگاه‌های دولتی شد

حجتی خواستار ممنوعیت استفاده از چای خارجی دردستگاه‌های دولتی شد

وزیر جهاد در نامه ای به معاون اول رئیس جمهور،پیشنهاد کرد در راستای حمایت از کالای ایرانی، ممنوعیت مصرف چای خارجی توسط دستگاه های دولتی و نهادها در دستور کار هیئت وزیران قرار گیرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت جهاد کشاورزی،  وزیر جهاد در نامه ای به معاون اول رئیس جمهور، پیشنهاد کرد، در راستای حمایت از کالای ایرانی، موضوع ممنوعیت مصرف چای خارجی توسط دستگاه های دولتی و نهادها در دستور کار هیئت  وزیران قرار گیرد. متن این نامه به شرح زیر است:

جناب آقای دکتر جهانگیری

معاون اول محترم رئیس جمهور

احتراما پیرو نامه های شماره ۱۰۸۸۱/۲۰ مورخ ۹۶/۵/۹ و شماره ۱۱۶۹/۰۲۰ مورخ ۹۷/۱/۲۹  موضوع حمایت از چای داخلی به استحضار می رساند، اغلب مشاهده می شود در برخی از دستگاه های دولتی و عمومی و نهادها از چای وارداتی استفاده می شود که علاوه بر مخاطرات سلامتی، باعث خروج میلیون ها دلار ارز از کشور می شود.

با عنایت به اینکه چای ایرانی محصولی ارگانیک و فاقد سموم و افزودنی های مضر بوده و دارای مزیت های فراوانی نسبت به چای وارداتی می باشد و با توجه به این که سال جاری «سال حمایت از کالای ایرانی» نام گرفته و در راستای حمایت از کالای ایرانی پیشنهاد می شود، ممنوعیت مصرف چای خارجی توسط دستگاه های دولتی و نهادها در دستور کار هیئت محترم وزیران قرار گیرد.

کد مطلب 4330328

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha